Välilehdet

maanantai 22. kesäkuuta 2015

Virvikin kesätyötyöleiri 8-12.6.2015

Kohdennettu nuorisotyö tarjosi omille asiakkaille 5 päivän kesätyöleirin Virvikissä. Työkohteena oli Virvikin vanha Lossimökki missä pintojen maalausta ja mökin ilmeen ehostamista oli agendalla.
Maanantaiaamuna 5 nuorta oli sovitusti reippaana paikalla klo 8.30, Zentran edessä. Mutkaisen automatkan jälkeen tultiin perille vilpoisen merenrannan ääreen. Aloitimme työviikon esittelyllä ja kävimme läpi viikon suunnitelman.

Nuoret saivat valita työtehtävistä mieleisensä ja ohjaajien avustuksella työt lähtivät ripeästi käyntiin.
Seinien pesu ja maalaus, nurmikoiden leikkaaminen ja siistiminen, polkujen haravointi sekä keittiön seinien ehostaminen sujui kuin ammattimiehiltä.
Leirillä tehtiin ruokaa pikku mökissä, raskas työ ja ulkona olo vaikuttivat varmasti ruokahaluun sillä joka päivä ruoka maistui erinomaisen hyvin.


Viikon edetessä työn jälki näkyi ja mökin ilme muuttui tunkkaisesta, raikkaan puhtaaksi, myös alakerta tyhjeni siirtolavan verran vanhoista romuista ja sinne jätetyistä tavaroista.
Viimeisenä työpäivänä teimme ruokaa nuotion äärellä, ja kävimme läpi viikon plussat ja miinukset, paljon tuli tehtyä mutta paljon on vielä tekemättä.
Viikko oli kuitenkin opettavainen meille mukana olleille, tuli taas kerran todettua että nuoret osaavat ja haluavat jos heille antaa mahdollisuuden.
Toivottavasti pystymme järjestämään vastaavaa toimintaa tulevina kesinä.



Kohdennetuntyön ohjaajat, Bodi, Masa ja Juha




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti