Välilehdet

maanantai 22. kesäkuuta 2015

Leiri nuorisokeskus Anjalassa 8. - 10.6.2015

”Porvoon etsivät” olivat 5 nuoren kanssa Nuotta-valmennuksessa Nuorisokeskus Anjalassa 8-10.6. Tarjosimme leiriä meidän asiakkaina oleville nuorille. Kokoonnuimme yhteen kerran ennen leiriä tutustuaksemme hieman toisiimme ja samalla oli mahdollisuus esittää toiveita leirin ohjelmasta. Nuotta valmennuksessa Nuorisokeskus Anjala vastasi päivän ohjelmasta ja illat vietimme sitten oman ryhmämme kanssa. Meidän ohjelmaan kuului ryhmäytymistehtäviä sekä kirjallisia, että matalaköysiradalla. Valmistimme myös kerran välipalan ja lounaan kodalla. Kävimme myös melomassa isolla kanootilla Kymijoessa. Käden taitoja harrastimme tekemällä ”oman elämän aarrekartan” ja onnen amuletin. Ja niin kuin kaikille leireillä yleensäkin ohjelman ”keskeytti” ruokailu. Söimme viisikertaa päivässä maukkaasti.


Nuorisokeskus Anjala on aikoinaan kuulunut Wreden suvulle (http://fi.wikipedia.org/wiki/Wrede_af_Elim%C3%A4)

Kävimme pyöräretkellä suvun hautausmaalla jossa kuulimme ”kummitustarinan” (https://www.youtube.com/watch?v=1uftdsCaBLg)

ps. Nuotta-valmennus kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) tukemaan sosiaalisen vahvistamisen palvelukokonaisuuteen yhdessä nuorten työpajatoiminnan ja etsivän nuorisotyön kanssa


15.6.2016 Marja&Milla&Jasu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti