Välilehdet

maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kesä 2015: Päiväleiri 3: Luontoseikkailua

Juhannusviikolla vietimme päiväleiriä nuorisotila Kertsissä Gammelbackassa 16 leiriläisen kanssa. Viikkoon mahtui paljon, vaikka leiriviikko olikin vain neljä päivää johtuen Juhannuksesta. Leiriläiset olivat tyytyväisiä leiriin ja myös ohjaajat. Tässä nuorten omia ajatuksia leiristä:

"Tiistaina menimme Hamarin kalliota laskeutumaan. Heti aamusta teimme mahtavat eväät ja lähdimme matkaan. Kalliolta laskeutuminen jännitti toisia vähän, mutta useimmat nauttivat ja pitivät sitä hauskana. Aurinko paistoi ja kalliolla oli mukava syödä eväitämme. Meillä oli todella mukavaa, ja laskeutuminen on yksi parhaista muistoista tältä leiriltä!
Tänään on torstai eli viimeinen leiripäivä! Leirillä on ollut todella kivaa ja meitä harmittaa kun se loppuu. Tänään olemme olleet sisällä koska ulkona satoi. Olemme kiipeilleet Gammelbackan nuorisotilan kiipeilyseinällä. Se on noin 8 metriä korkea. Oli todella viihdyttävää yrittää kiivetä kattoon asti. Putoamista ei tarvinnut pelätä, koska puimme yllemme turvavaljaat! Kohta leivoimme ja sen jälkeen leiri loppuukin.
Tämä oli ehdottomasti maailman paras päiväleiri :)"


"Päiväleiri oli hyvä! Oli kalliolta laskeutumisesta aina vapaa-aikaan! Hommatkaapa uima-allas ensi kesäksi! Ruoka oli maukasta, kiitos Suskille. Ja tietenkin suurimmat kiitokset Penalle ja Porvoon Nuorisopalveluille! Toivottavasti Pena jää tänne ikuisuuksiin asti, koska hän on paras tyyppi! HUONOT PUOLET: Penaa kiduttettiin välillä!"


(mainittakoon tähän väliin, että Pena oli vinkulelu, joka nuorten toimesta nimettiin Penaksi. Lelu oli "vinkuva koiranlelu" jota käytimme eräässä leikissä! :D joten ketään ei oikeasti kidutettu, Penaa vain vingutettiin... ;D) alla kuva Penasta.


"Tämä leiri on ollut kiva. Maanantaina pelasimme frisbeegolffia ja olimme ulkona. Keskiviikkona olimme Emäsalossa, paistoimme makkaraa ja maissia. Osa teki itse onget ja rupesivat onkimaan. Meidän mielestämme kivaa oli : kalliolaskeutuminen, leijojen lennättäminen, kokkaaminen ja Pena leikki. Leirillä ei ollut tylsää. Leiripäivät olivat kivoja. Olimme ulkona, askartelimme ja leikimme yhdessä. Suosittelemme tätä leiriä kaikille 3-7 luokkalaisille."
  
"Leirillä oli hyvää ruokaa. Leirillä oli  tosi kivat leikit ja paljon vapaa-aikaa! Leirillä kivaa oli penaleikki ja vapaa aika. Arvosana 4/5."


"Leirin paras asia oli retki Emäsalon rannalle koska siellä oli hienot maisemat ja olimme armeijan tukikohdan vieressä. Leirin toiseksi paras asia oli vapaa-aika sekä kalliolaskeutuminen. Leiri olisi hyvä 3-7 luokkalaisille.
ohjaajat: Teija, Erica, Pauliina, Merja, Susanna.
Annan arvosanan leiristä 8/10"


Emäsalosta tullessamme lähetimme pullopostia kahdessa ryhmässä, ja pullopostit heitimme matkaan Emäsalon sillalta.  

PS. Pullopostiin olemme saaneet jo vastauksen!


"Moikka! Hermanninsaaren pimut löysi teidän lähettämän pullopostin 19.6 juhannusaattona hermanninsaaren rannasta juhannuskokkoa sytyttäessä! Mukavaa juhannusta!"

     

Tässä kuvia leiriltä:





















pullopostit lähetettiin matkaan



                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti