Välilehdet

torstai 25. kesäkuuta 2015

Katse tulevaisuuteen / voimaa toisistamme

Kohdennetun nuorisotyön leiri Lopella 15-17.06 2015

Juha ja Lotta neljän nuoren kanssa.

Kaikki olimme maanantaiaamuna hereillä sekä aikataulussa ja innolla lähdössä.
Auto ei sitten toiminutkaan niin kuin piti. Onneksi emme lähteneet heti matkaan, vaan kauppaan josta keräiltiin tarvikkeita ja suunniteltiin ruokailuja. Auton nykiminen ja voimattomuus oli niin vaikeaa, että jouduimme vaihtamaan sen. Mukavat ja palveluhenkiset ihmiset ratkaisivat asiat nopeasti ja saimme toisen auton, joka olikin yhtä innokas kuin me muut lähtemään matkaan.


Leirillä tehtiin mitä maalla ja mökillä tehdään. Saunoimme ja uimme, ruokailut yhteisiä hetkiä valmisteluineen ja siivouksineen. Kirjan lukua, voltteja pihanurmikolla.






Yhteishaun tulokset puhuttivat ja aiheuttivat huolta sekä yhteydenottoja kouluihin ja suunnitelmia tulevista tarvittavista toimista.




Keskusteluissa vilahtelivat isot asiat. Rehellisyys, päämäärä tietoisuus, ahdistavat asiat jotka estävät eteenpäin menon. Itsensä hyväksyminen ja sosiaalisuuden merkitys elämän mielekkääksi kokemisen voimana . Eristäytyminen ei kanna eteenpäin

Säät suosivat, ei satanut aurinko näyttäytyi, tuuli oli voimakas kokoajan. Mietittiin puiden kaatumista, jota onneksi ei tapahtunut mutta kyllä ne vinossa olivat. Leiri oli hyvä ja tunnelma avoin.



Porukan kirjurina Juha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti