Välilehdet

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kesä 2015: päiväleiri 1; kaupunkiseikkailu

Päiväleiri 1: Kaupunkiseikkailu 1. - 5.6.2015

Nuorisopalveluiden kesäleirit starttasivat kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Ensimmäinen päiväleiri oli suunnattu 1.-4.luokkalaisille ja leirillä oli 25 innokasta leiriläistä. Kohdepaikkana oli nuorisotila Zentra mutta viikon aikana liikuimme paljon ulkona eri ympäristöissä keskusta-alueella. Leiripäivät olivat klo 9-15 joten iltapäiväksi ja yöksi leiriläiset menivät koteihinsa. Ruokailimme viikon aikana Omenamäen palvelukeskuksessa, jossa pääosin käy vanhuksia. Suurin osa vanhusväestöstä olikin innoissaan kun paikalle pörhälsi nuoria ruokailijoita ja näkyipä muitakin leiriläisiä meidän lisäksi.

Sää suosi ensimmäisellä viikolla, joten ulkosalle suunnitellut ohjelmat pystyimme lähes kaikki toteuttamaan; muutamaa vaihdosta lukuunottamatta. 

Maanantaipäivän kulutimme pääosin Zentrassa tutustuen toisiimme ja pelaillen. Teimme myös yhdessä leirivihkot nuorten kanssa, jonne he saivat jokaiselta päivältä kirjata muistiin kokemuksiaan ja tuntemuksiaan leiripäivistä.

Tiistaina vuorossa oli leiriolympialaiset. Erilaisten lajien merkeissä kävimme keskuskentällä sekä Myllymäen koulun pihalla kisailemassa leikkimielisesti. 

Keskiviikkona suunnittelimme ja teimme aamupäivälle joukkueet ja liput ja iltapäivällä menimme pelaamaan lipunryöstöä Myllymäen koulun kentälle. 

Torstaina seikkailimme vuorostaan ympäri kaupunkia etsien rasteja ja tehden tehtäviä. Kyseessä oli valokuvasuunnistusta ja omaan kotikaupunkiin tutustumista lähemmin. 

Perjantaina kävimme vierailemassa lelumuseossa, jossa oli paljon mielenkiintoisia vanhoja leluja. Lapsetkin ihmettelivät ja ihastelivat. Hauska viikko kerrassaan!

Kuvia viikon ajalta:














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti