Välilehdet

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kesä 2015: Kärpäsestä härkänen (päiväleiri 5)

Luonto-ja eläinaiheista ”Kärpäsestä härkänen”-päiväleiriä vietettiin juhannusviikolla Kevätkummun nuorisotalo Nuokalla. Leiriläisinä oli 20 hyvin eläväistä ja innokasta 1-4 lk lasta.




Leirillä kävi vierailemassa koiria, joita sai rapsutella ja leikityttää. Myös Porvoon luontokoulun Pia Lindström kävi opastamassa lapsia pikkuötököiden mielenkiintoiseen maailmaan. Kaikkia vähän harmitti, kun vieraaksi kutsuttu käärme loikin nahkaansa ja joutui jättämään vierailunsa väliin. Onneksi harmitus ei ollut pitkäkestoista vaan seuraavassa hetkessä olikin kaikilla jo muut touhut mielessä.




Ennen leiriä saimme toiveen Kungsbackan kotieläinpihalta suunnitella ja toteuttaa suureen, tyhjään kanihäkkiin pienoiseläinmaailman. Siinä sitä olikin sahan suihketta ja poran surinaa moneksi päiväksi. Ja kylläpäs leiriläiset saivatkin aikaan hienoja hevosia, possuja, lehmiä ym. Jopa aasi-Amadeus sai oman näköisaasinsa :)  Leiriviikko huipentuikin torstaiseen kotieläinpiharetkeen, jossa vietimme mukavan päivän eläimiin tutustuen, grillaillen ja minimaailmaa rakentaen.

Satu


Ps. Leiriläisten rakentama ”Miniatyyri eläinpiha” on näytillä Kungsbackan kotieläinpihalla Sikilässä kesän ajan.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti