Välilehdet

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

MyDay Eeva: Ei-ihan-Normipäivä

Ei-ihan-Normipäivä pe 30.9.2016


Toisinaan päivä tuo tullessaan mukavaa vaihtelua tavanomaiseen työskentelyyn. Leirialueemme Virvikissä on hiljenemässä talveen. 

Lähdimme Valastin Matin kanssa hakemaan peittoja ja patjoja talvilevolle Zentran kellariin. Säkkiin ja Zentraan!

Taas kerran totesimme, että meidän tulisi käyttää Virvikiä entistä enemmän pienten ryhmien retkipäiviin ja pieniin leireihin. Lossimökki oli onneksi siistissä kunnossa. Yöpymisiä alueella oli kesän aikana paljon, erilaisia ryhmiä oli Virvikissä 16 kertaa. Kävijöitä lähemmäs 500 henkeä.

ei tietoakaan sateesta, kun lastasimme patjoja Matin autoon!



Vessat tsekattu! Kiersimme aluetta ja tsekkasimme vessat, varastot ja muut tilat. Onneksi hiiriä tai muita ötököitä ei näkynyt missään.


Veneen nosto talviteloille jäi vielä toiseen kertaan, kun olimme unohtaneet laittaa saappaat jalkaan. No mutta, ei haittaa. Tiedossa on ehkä vielä uusi syysretki veneasioissa.
Kyllä täällä kelpaa pitää leirejä. Mennessä satoi vettä taivaan täydeltä, mutta perillä vastassamme oli ihana syksyinen auringonpaiste. 

Viimeinen silmäys leirialueelle. Lumi saa tulla! Mielellään pakkasta ja paljon lunta! 



Päivä jatkui vähän ”tylsemmissä” maisemissa, vaikkakin sateelta suojassa. Linssit silmille ja koneelle! Pakolaisen polun tiedote työn alla ja syysloman toiminta alkaa olla paketissa. Pitäisi siirtää ajatukset jo joululoman toimintaa. Onneksi Kehittämistreffeillä nuoret suunnittelevat ohjelmaa.

Terkuin Eeva 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti