Välilehdet

maanantai 19. syyskuuta 2016

Moi!

Moi!

Olen Lasse Yrjölä, Zentran Soundin uusi vastaava. Mikä Soundi? No se tila Zentran alakerrassa, jossa on soittimia ja PA-laitteet. Kanssani voi tulla soittamaan, hengailemaan, kuuntelemaan musiikkia ja oppimaan uutta. Osaamiseni painottuvat pääosin räppiin, lyriikkaan ja kitaraan, mutta myös muita instrumentteja yritän hallita parhaani mukaan.


Mitä siis voit tehdä?
Voitte kerätä porukan ja varata vaikka viikoittaisen soittovuoron, joko johdollani, tai itseksenne. Et tarvitse bändiä, sillä voin myös soittaa kanssasi, mikäli haluat tulla ihan itseksesi. Voin myös antaa Soundin käyttöösi hetkeksi, jotta voit harjoitella instrumenttiasi. Voimme järjestää avoimia jami-iltoja, konserttivideoiden katselua sekä keskustelutilaisuuksia musiikista. Tule rohkeasti kysymään, juttelemaan ja hengailemaan Zentraan. Mikäli kitaransoiton alkeet kiinnostaa voin myös auttaa.




Kuka olen?
Osa porvoolaisnuorista tuntee minut Linnajoen Koulusta Koulunkäynninohjaajana, osa taas Kultainen Nuoruus yhtyeen jäsenenä, osalle olen tuiki tuntematon. Olen maailmaa matkannut, nuoruuttani Englannissa ja Saksassa viettänyt, kansainvälisesti orientoitunut maailmankansalainen, joka uskoo taiteen voimaan. Olen sekulaari humanisti (mikä!?), joka nauttii taiteen ohella luonnosta, arkkitehtuurista, kuvataiteesta, frisbeegolfista ja konsolipeleistä. Olen Porvoon ensimmäisen frisbeegolfseuran, Korkealiito Ry:n varapuheenjohtaja.

Mitä muuta?

Frisbeegolf!
Zentralla on viisi frisbeegolfkoria, Westsiden jykevämpiä malleja, joita voimme siirtää ulos, esim. kirjaston viereen ja pitää puttitreenit säiden salliessa. Mahdollista on myös lähteä Hornhattulan radalle kiertämään alkeisopetuksen merkeissä, tai ihan vaan heittelemään ilman sen kummempaa stressiä. Mikäli frisbeegolfista saadaan tarpeeksi iso ja aktiivinen ryhmä aikaiseksi, voimme järjestää reissuja myös esim. Loviisaan, Talmaan, Söderkullaan tai Siltamäkeen.

Kuvataide!

Valokuvaus on itselleni myös tärkeä harrastus ja mikäli haluat neuvoja järjestelmäkamerasi käyttöön, voit tuoda sen tänne Zentraan ja voimme yhdessä käydä läpi mitä sieltä löytyy. Voin myös neuvoa, miten saat älypuhelimellasi parempia kuvia.

Tähän päättyy tietopaketti itsestäni ja toiminnastani. Lista siitä, mitä voimme tehdä on suuri. Täytetäänkö se toiminnalla yhdessä? Uskallatko haastaa minut FIFA 17:ssa?


Ja porvoolaisittain: Och samma på svenska!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti