Välilehdet

lauantai 20. syyskuuta 2014

Maskiharjoitusta Halloweenia varten.. Creepy!


”Lapsi on terve kun se leikkii, sairas kun se ei osaa lopettaa ja nuorisotyöntekijä kun sille maksetaan siitä”.
Tämän fiksun lauseen tokaisi Teija eräänä maanantai aamupäivänä kädet ”verisinä”…….
Nuorisotiloillahan tunnetusti otetaan huomioon toiminnassa niin isänpäivät, joulut, ystävänpäivät ym. lähestyvät juhlapyhät ja tapahtumat. Aina saa miettiä päänsä puhki mitä uutta sitä keksisi vuoden mittaan, millä näitä päiviä piristäisi ja miten se näkyisi tilatyössä ja millä näiden päivien tärkeyttä korostaisimme lapsille ja nuorille. Yksi haastavimmista ja mielikuvituksellisimmista päivistä on Halloween! Siihen saa sisältymään niin paljon kaikenlaisia kauheuksia, se on se päivä vuodesta kun kaikki saavat ihan luvalla ”pelätä” ja kauhistella. Ja se on se päivä vuodesta, kun ainakin nuorisotilatyöntekijät saavat laittaa itsensä likoon oikein kunnolla!
Näin siis tänäkin vuonna. Gammelbackan Kertsiltä tuli toive saada opastusta ”feikkihaavojen” tekoon. Täällä Kevätkummun Nuokallahan tutustuimme haavojen saloihin jo viime vuonna, joten lupasimme pitää pienen opastuksen aiheesta maanantaina 8.9. Ja voi jestas sitä nuorisotyöntekijöiden riemua, kun rumia ja ällöttäviä haavoja rupesi syntymään! Harjoittelijamme Sessu tosin innostui ehkä vähän liikaakin tekoverellä läträämisestä ja onnistui siinä tohinassa riistämään Suskilta käsikarvatkin :D
Usein kuulee jonkun työntekijän tokaisevan huonosti nukutun yönjälkeen ” Mä oon ihan zombie” ja nyt opituilla taidoilla voidaan syksyn Halloween juhlissa todellakin olla zombeina koko porukka!
Syksyn selkäpiitäkarmivia Halloween-juhlia suunnitellaan Nuokalla ainakin jo ahkerasti. Aiheesta innostuneita nuoria tarvitaan suunnittelu-ja toteutusporukkaan. Mikäli joku tuntee aiheen omakseen niin kannattaa olla yhteydessä nuorisotiloille!
Rupia rapsutellen Satu


Ps. Halloween Discot
Kertsissä ke 29.10. klo 18-20.30
Nuokalla pe 31.10 klo 18-21










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti