Välilehdet

keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Unelmien Zentra, toiminta 2019




Joka kuukausi avataan nuorisotila Zentran idealaatikko.
Laatikkoon saa kuka tahansa kävijä, lapsi, nuori, aikuinen, ohikulkumatkalla, vakikävijä, siis ihan kuka vain laittaa meille postia ja ideoita meidän toiminnasta. Mitä pitäisi hankkia. Mitä pitäisi olla paremmin. Minkälaisia tapahtumia haluaisi, tai miltä tilan pitäisi näyttää. Tässä kuussa kannustimme erityisesti nuoria kirjoittamaan ajatuksiaan ja toiveitaan tulevaisuuden Zentrasta, minkälaista toimintaa pitäisi heidän mielestään olla 2019.

Tällaisia toiveta ja ajatuksia laatikosta löytyi;

PS4 pelejä mitä pitäisi hankkia lisää; Dirt Rally, Project cars 2, Need for speed, Fortnite, bättre bilspel. - 2019 pelikokoelmaa täydennetään mm. uusilla autopeleillä. Toivelista otetaan huomioon.

WiFi - Seuratkaa meidän somekanavia, voipi olla että siellä kohta paljastetaan jotain ;)

Gaming PC - Keväälle on tehty suunnitelma, että Montusta tulisi muun toiminnan ohessa kunnon pelimesta. Useammat pelitietokoneet, pleikkari, iso skriini, paljon pelejä ja peleihin liittyvää toimintaa... Tämä on vielä suunnitteluvaiheessa ja tarvitsemme tähän nuorten apua. Minkälaista pelitoimintaa toivotte? Miten se järjestyisi? Voisitko sinä jotenkin auttaa/ toimia ohjaajana? Kuka saisi pelata milloinkin? Minkälaisia juttuja pitäisi huomioida? Jos sinulla on kiinnostusta tulla mukaan suunnittelemaan ja kehittämään pelitoiminta Zentraan olethan yhteydessä Ahtiin (ahti.herttua@porvoo.fi tai 040 8601510) tai tule käymään ja kertomaan :) 

Jättiliukumäki portaisiin - hmm, miksi ei? Mihinköhän portaisiin tää olisi hyvä? Tulisitteko mukaan suunnittelemaan ja rakentamaan? Tai ainakin kertomaan vähän tarkemmin mikä teidän visio on?

Sudoku kirjoja - todellakin hoidetaan ASAP!

Bingo - hoidetaan heti jo tällä viikolla! Sit voi voittaa Talent Factory lippuja! Mutta tulevaisuudessa, miten usein olisi kivaa? Kerran kuussa?

Nya biljardmailor - finns att hittas nästa vecka!

Mera gratis mat/pizzakväll - våren 2019 fortsätter vi med Family Dinner en gång i månaden. Då har du möjlighet att delta i matlagning av en tre rätters middag som sedan avjnuts tillsammans. Och så skall vi absolut be hit en pizzakock någon kväll som kommer och bakar/lagar tillsammans med oss.

Leuanvetotanko - todellakin! Tammikuussa alkaa sitten treenit :) Eka joka saa leuan vedettyä saa ilmaisen kahvin :)

Turnauksia ja kisoja; bilis, sähly, pingis... - Keväällä alkaa turnauskausi, mutta siihen kaivataan tuomareita ja järjestäjiä. Haluaisitko sinä toimia jossain lajissa gamemasterina?

Pelata fudista myllymäen tai keskuskentällä - Kun kesä tulee ja ilmat parantuvat, niin meillä alkaa taas LiMo liikkumaan, eli liikkuvaa nuorisotyötä luvassa. Laitetaan siis LiMon pysyhdyspaikaksi nää kentät ja autoon pallot joten eiköhän tämä onnistu :) 

Mera högtalare - Absolut. Så länge alla kommer ihåg att man inte kan spela fullt med flera högtalare i samma rum, då blir man knäpp. 

Cindylle, Veeralla je Juulille oma disko - saatte ehdottomasti järjestää itsellene oman diskon! Meiltä voi aina varata jonkun kivan pikkuhuoneen ja kaiuttimen, niin saa jo hyvät bileet pystyyn. Bäkkärillähän on valmiiksi jo diskovalojakin :)

Mera temakvällar/ Evenemang - Under våren kommer följande temakvällar ordnas;
                                  Kvinnodagen till ära; FLICKOR
                                 3 musikevenemang; Metall, Rap och Electronisk (vill du uppträda på någon?)
                                 Lets talk about sex
                                 Roskiskväll
                                 Klädbytardag
                                 Påskskoj
 Alla evenemang/temakvällar är fortfarande i planeringsskede så namnen samt innehållet kommer klarnan. Har vi missat nåt tema som du skulle önska att vi tog upp?

Gratis alkohol - eftersom ungdomslokalen är ett ställe var minderåriga vistas och verksamheten är i allmänna, stans utrymmen och bekostad av staden har vi tyvärr inte möjlighet att bjuda på alkoholhaltiga drycker. Alla våra utrymmen och all vår verksamhet är rusmedelsfri!

Sohvia - yritin laskea montako sohvaa meillä on Zentrassa mutta menin koko ajan sekaisin. Joten tässä on blogikilpailu :) Hän joka ekana kommentoi tähän oikein montako sohvaa Zentrassa tällä hetkellä on voittaa Talent Factory liput!

Kiskaan enemmän tuotteita, nuudeleita, pikkukarkki pusseja, purkkaa, porkkanaa.
Ilouutinen! Tammikuussa meille tulee käyttöön välipalapassi. 10 välipalaa hintaan 15€. Välipalana voi olla hedelmää/pannaria/karjalanpiirakkaa/vispipuuroa/pizzaa/yms. Joka päivä vaihtuu tarjolla oleva välipala ja kortti on voimassa koko kevään. Kortti ostetaan Zentrasta käteisellä. 
Mitä tulee muihin tuotteisiin, lupaamme parantaa vaihtelevuutta kiskassa, mutta valitettavasti tuotteiden määrää ei voida lisätä, ainoastaan vaihdella.

Mera utrymmen för smågrupper - visste du att man kan ocksdå hänga i Hobbyn med sina kaverin. Kanske inte lika bekvämt som i bäkkären med soffor men om man vill vara ifred/ ha lugn och ro så har vi flere utrymmen som funkar för det också.

Mera speglar, klocka i vessan, nya vessor - nu då toaletterna renoverars är det ju nästan som att de är nya måste bara vänta på att dom blir färdiga och sen kan vi sätta upp en klocka också och då får vi mer speglar i användning igen :)

Että voi maksaa kortilla -  Olemme samaa mieltä, että se olisi kätevää. Sen hankkiminen ei olekaan niin helppoa ja ylläpito voi olla meille kallista. Lupaan kumminkin selvitellä asiaa! Ehkä jonain päivänä vielä!

Huom. kevät on taas tulossa! Mahtavia ideoita ja ajatuksia tuli ja pyrimme laittamaan mahdollisimman moni käytäntöön heti. Jos sinulla tulee jotain mieleen niin piipahdahan paikalle ja kerro meille toiveistasi, jotta voimme tehdä niistä toiminnassamme totta!

Unelmien Zentraa odotellessa,

- Karin, Nuorisotyöntekijä 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti