Välilehdet

lauantai 1. joulukuuta 2018

"Talent hommia"


"Talent hommia" on lukenut kalenterissani erittäin monessa kohdassa syksyn aikana.
Kun minulle annettiin Talent Factory 2018 – tapahtuman päävastuu alkusyksystä, ensimmäinen ajatukseni oli että ”o-ouu”… Aikataulu oli jo silloin tiukka ja tiesin, että nyt tuli aikamoinen projekti käsiini. Lähdin nollasta, en tiennyt paljoa mitään kyseisestä tapahtumasta, vaikka olen ollut hyvin pienellä siivulla mukana finaalissa Grandissa viime vuonna, ja vuonna 2015 Taidetehtaalla. Otin kuitenkin haasteen vastaan, ja ajattelin että kyllä tästä vielä hyvä tulee.

Rupesin kaivelemaan vanhoja materiaaleja viime vuoden Talentista, ketkä kuuluivat työryhmään, mitä työtehtäviä kenelläkin oli ollut ja pohdin, mistähän minun kannattaisi aloittaa. Sen verran jo tiesinkin, että Edupoli ja nuorisovaltuusto olisi vahvasti mukana tuottamassa tapahtumaa. Sitten oli kokouskutsuja, päivämäärien pyörittelyä, mediatiedotteiden kirjoittamista, mainosten tekemistä, vanhojen kuvien kaivelua ja paljon muuta ns. näkymätöntä suunnittelu- ja markkinointityötä. Totesin heti ensimmäisen työryhmän kokouksen jälkeen, että hitsi mulla on hyvä porukka tässä kasassa!

Työryhmään kuuluu nuorisopalveluilta minä, Jonna ja Petra joka on Nuorisovaltuuston merkeissä mukana. Nuorisovaltuustosta on mukana monta reipasta nuorta jotka ovat tehneet aivan loistavaa taustatyötä tapahtumaa varten. Myöskään ilman Edupolin huikeaa työpanosta emme missään nimessä voisi tätä tapahtumaa järjestää. Kolmisenkymmentä nuorta Edupolin eri alojen opiskelijoita tulee finaaliin töihin, ja ilman heitä emme kyllä tällaista spektaakkelia saataisi aikaiseksi. Edupolilta Riikka ja Tarja, Talent konkarit, rauhoittelivat minua heti alussa sanomalla, ”ei mitään stressiä, kyllä me hoidetaan tää homma kotiin ja tehdään yhdessä loistava tapahtuma” Ja niin ollaan tehtykin!


Esikarsinnat tulivat ja menivät. Esityksiä oli kuusitoista ja kaikki todella kivoja ja erilaisia, mikä teki karsimisesta erittäin vaikeaa. Huokaisin helpotuksesta kun saimme päätettyä finaalin kymmenen esitystä ja finaalikuhina alkoi toden teolla. Ilman pientä säätöähän ei tällaista tapahtumaa voi järjestää, esim. musamankan pamahtaminen karsinnoissa (kukaan ei onneksi loukkaantunut vaikka läheltä piti)…

Tässä tulee hieman fiilistelykuvia esikarsinnoista, johon osallistui yhteensä 16 mahtavaa esitystä, joista 10 ylsivät finaaliin. :) (juttu jatkuu kuvien jälkeen)





















Finaaliin on enää viikko aikaa, ja minua jännittää aivan valtavasti jo nyt. Eilen oli lehdistötilaisuus Grandissa jossa Itäväylän- ja Ylen toimittajat pääsivät haastattelemaan meidän nuoria järjestäjiä, ja tietysti myös meitä aikuisia. Pääsin hehkuttamaan meidän mahtavia nuoria! <3 Ensi viikon alussa meidän juttua voi lukea lehdestä ja kuulla Radio Vegassa. J

Pakko vielä lopuksi mainostaa Talent Factory 2018 finaalia, joka järjestetään Kulttuuritalo Grandissa ensi viikon lauantaina 8.12. klo 18–21.30. Lippuja voi ostaa käteisellä ovelta viidellä €urolla, tai vaihtoehtoisesti voi käydä nuorisotila Kertsissä, Zentrassa tai Nuokalla osallistumassa kilpailuihin, joissa voi voittaa ilmaisen lipun itselleen. Tapahtumassa esiintyy myös tähtiartistina ihana LEEVI SALONEN!!!




Muistakaa myös käydä tapahtumailtana äänestämässä teidän suosikki esiintyjää tykkämällä heidän kuvasta Talentin Facebook –sivuilla @talenfactoryporvoo, ja seurailkaa tietty myös meidän Instagramia @talentfactoryporvoo.

TERVETULOA mukaan yleisöön seuraamaan Talent Factory 2018 finaalia!
VÄLKOMMEN med till publiken för att följa med Talent Factory 2018 finalen!

Be there or be square! J

Ainiin, HYVÄÄ PIKKUJOULUA! GLAD LILLAJUL! :)

Terkuin
Nuorisotyöntekijä Erica Wallén
1.12.2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti