Välilehdet

maanantai 19. marraskuuta 2018

Terveisiä nuorisopalvelujen toimistolta!


Porvoon kaupungin nuorisopalveluissa aloitti lokakuussa 2018 uusi työntekijä Maija Ahtinen. Maija työskentelee palvelutuotannossa nuorisotyöntekijänä ja on monipuolisesti mukana erilaisten tapahtumien, kurssien, retkien ja leirien järjestämisessä sekä koordinoi nuorten bändikämppä- toimintaa Linnamäellä. Taide- ja kulttuurialan ohjaajan sekä graafisen suunnittelun opinnoissaan mm. visuaaliseen viestintään perehtynyt Maija tuottaa nuorisopalvelujen toiminnasta tiedotusmateriaalia ja julisteita sekä toimii ylläpitäjänä sosiaalisen median eri kanavissa. Maijan tavoittaa nuorisotiloilta sekä nuorisopalvelujen toimistolta, WSOY- talosta, Mannerheiminkatu 20.

Esittelyssä Maija:

Syntymäpäiväni: Toukokuussa
Toteemieläimeni: Karhu!
Asun: Porvoossa
Perheeseeni kuuluu: Liian vähän eläimiä
Lapsuuden unelma-ammattini: Kuvittaja
Pidän työstäni, koska pääsen toteuttamaan itseäni ja ammattitaitoani arvostetaan
Harrastukseni: Piirtäminen, leffojen ja tv-sarjojen katselu, pelaaminen
Erityistaitoni: Ajoissa paikalla
Kerään: Muumijuttuja
Parhaat puoleni: Olen aina valmis pelaamaan
Haluaisin matkustaa: Disneylandiin
Jos saisin 10 miljoonaa: Pelastaisin kodittomat kissat
Paras elokuva/tv-ohjelma juuri nyt: Star Wars ei vanhene koskaan. Myös supersankarileffat ovat ihan parhaita.  
Parasta peli juuri nyt: Spyro, Crash Bandicoot ja Pokemon GO (jep, edelleen)







- Ensimmäiset kuukaudet tehtävässäni ovat lähteneet vauhdikkaasti käyntiin. Julisteiden ja mainosten suunnittelun lisäksi olen osallistunut työryhmän jäsenenä Talent Factory- sekä Nuori Kulttuuri- tapahtumien suunnitteluun, tutustunut nuorisotilojen toimintaan sekä käynyt tutustumassa yhteistyötahoihin, Maija kertoo.





Nuorisopalveluilla aloitettiin viime kesänä liikkuva nuorisotyö- työmuoto. Käytössämme on uusi pakettiauto, jonka avulla pääsemme nuorison suosimille paikoille ja sinne, missä nuoret viettävät vapaa-aikaa. Pian pakettiauton kylkeen ilmestyy Liikkuva-Mobilt- nimeä tarkoittava  Limo- teksti, jonka Maija on suunnitellut.





-Onko sinulla nuorisotapahtuma tulossa tai toivoisitko lisää aktiviteetteja nuorisoiltaan seurantalolla? Jos sinulla on ohjelma mietittynä, johon voimme tulla tueksi tai jos haluat kehittää uutta toimintaa nuorisopalveluiden kanssa, voit olla yhteyksissä minuun, Maija kannustaa. 

Yhteystiedot:
Maija Ahtinen
Nuorisotyöntekijä
Porvoon kaupungin nuorisopalvelut
puh: 040-4857808
maija.ahtinen@porvoo.fi













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti