Välilehdet

maanantai 5. marraskuuta 2018

Idealaatikon avaus!

Tänään 5.11 ollaan Zentrassa avattu idealååta. Oli jännää!!!

Koko syksyn aikana on kuka tahansa saanut laittaa laatikkoon oman toiveensa ja ideansa koskien zentran toimintaa ja hankintoja.
Huimasti tuli hyviä ideoita! Tässä kirjoituksessa otamme niihin kaikkiin kantaa ja kerron miten etenemme.



Yö-Zentra! 
-Ketkä kaikki haluisivat tulla yö-zentraan ja milloin olisi sun mielestä paras aika pitää se? Vähän tässä pohdimme että miten olisi tammikuun eka viikonloppu. Toki tämähän vaatii sen että tarpeeksi moni haluaa tulla.

Tankofutis
- Kerron meidän loma tiimille tästä ideasta! Eli heille jotka suunnittelevat loma-aikojen toimintaa. Olisi kyllä aivan huippu kivaa!  Ehkä voisimme kesällä järjestää sitten tankofutis turnauksen?

Nuorisopalvelun väki kävi vime viikolla tankofudailemassa :) ON kyllä niin sairaan hauskaa! 



Halfpipe
Saliin boxi johon saa skeitata
- mitenköhän voisimme tämän toteuttaa kun salin katto on niin matala? Olisiko sinulla joku ratkaisu? Kun meidän osaaminen/ luova ajattelu ei nyt anna tähän ratkaisua.
Olen kuullut huhuja siitä että Porvooseen suunitellaan sisä skeitti hallia. Kannattaa siis lukea lehtiä ja seurata tilannetta. Vaikka Zentrassa ei voitaisi tätä toteuttaa niin ehkä sitä voi jossain muualla?!


Pelitietokoneet x2
Jos rahaa vain löytyy niin 2019 olisi tarkoitus saada noin 10kpl pelikoneita Zentraan ja kunnon pelitoimintaa! Jee! Mutta pitää muistaa että tää on sellainen juttu ja niin isoista rahoista kyse että ei ole mahdollista toteuttaa ihan heti tai tänään. Mutta yritystä on. Sen voin luvata!

Pikkupringles purkkeja kiskaan x2
- Tällä viikolla kun Päivi käy tukussa niin jos siellä on luvataan että ostetaan jota te voitte sitten ostaa ne meiltä :)

Pizzaleikkuri/veitsi
- Ostetaan! Miten olisi sellaiset pizza sakset?

Unisex vessat
- mahtava idea!  Mekin haluamme sellaiset! Tiedätkö mistä saisi sellaiset viralliset kyltit? Meidän isosta vessasta voisi tehdä sellaisen joka sopii oikeasti ihan kaikille.
Nuorisotilan toiminta pitäisi näyttää olevansa yhdenvertaista ja kaikille saavutettavaissa niinkuin se myös onkin.

Pää suojat, pistarit ja patjoja
- Työntekijöiden osaamisessa ei tällä hetkellä ole nyrkkeily/muu liikuntamuoto, jossa kyseisiä välineitä käytetään. Tämän takia emme uskalla tällaisia varusteita hankkia :( Mutta voisimme pitää jonkun teemaillan/päivän/jotain mihin joku ammattilainen tulisi vetämään meille kaikille nyrkkeily treenejä. Tai olisiko nyrkkeilyä kerran viikossa jonkun ulkopuolisen vetäjän kanssa jeba? Onko sulla idea miten voisimme ratkaista tämän dilemman?

Enemmän leffailtoja x2
- 4.12 meillä lyödään kevät 2019 lukkoon, silloin lupaamme ottaa huomioon tämän idean! Pyrimme myös pitämään yhden leffaillan vielä nyt syksyllä. Mitä leffaa haluaisit katsoa?

Kvaba disco
- vi skall föra denna ide vidare till kvaba skola. Tyvärr kan vi på Zentra inte ordna disco för bara en skola, men vi kan ordna disco för alla lågstadie elever, hur skulle det vara?! Hinner vi med disco enu nu på hösten?

Lautapeli päivä
- Joka tiistai on Porvoon pöytäpeli yhdistyksen pitämä lautapeli ilta Zetrassa klo 18-22. Silloin tänne ovat kaikki lautapeleistä kiinnostuneet tervetulleita!
Mutta tämä on asia mitä voisimme huomioida taas kun kevättä suunitellaan.

Tällaisia pelejä ja paljon muita on Porvoon pöytäpeliyhistyksellä aina esillä tiistaisin.
Alla oleva kuva on myös heidän ottama.









Tällaista tällä kertaa! Toivottavasti olet tyytyväinen vastauksiin :)

Lisää ideoita saa laittaa meille idealaatikkoon ihan milloin tahansa.!
Ja tule mukaan ideoimaan Zentran 2019 toimintaan tiistaina 27.11 klo 15-17 tai maanantaina 3.12 klo 16.00!

Terveisin, Karin Zentrasta








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti