Välilehdet

tiistai 16. tammikuuta 2018

Soundista kajahtaa!


Kevään 2018 Zentran Soundia luotsaa taas allekirjoittanut, nuorisotyöntekijä Lasse Yrjölä. Soundi mahdollistaa ilmaisen musiikkiharrastuksen, avoimet ovet ja matalan kynnyksen tulla paikalle. Varustukseen kuuluu mm. rumpusetti, sähkökitaroita, basso, akustinen kitara, kosketinsoittimet, sekä sähkörummut. Soundissa on pätevä PA-laitteisto ja useita laulumikrofoneja. Olet myös tervetullut oman instrumenttisi kanssa.


Toivoisin Soundiin mahdollisimman paljon erilaisia musiikkiharrastajia eri genreistä. Rock tuntuu olevan usean soittajan mieleen, mutta kaipaisin paikalle esimerkiksi nuoria räppäreitä. Soundi on oiva paikka treenata mikrofonitekniikkaa. Biitit saat kätevästi mikseriin vaikka puhelimestasi miniplugilla. Saat myös palautetta ulosannistasi ja sanoituksistasi – 15 vuoden kokemuksella räpistä ja runoudesta. 

Haetko tuottajaa? Oletko tuottaja, joka hakee räppäriä? Tule paikalle ja katsotaan löytyykö sinulle työparia taiteilijaurasi tueksi.

Onko sinulla soitin, jonka soitto on kotona haastavaa? Soundiin voit tulla soittamaan rauhassa itseksesi, tai vaikka kaverin kanssa, ohjatusti tai itsenäisesti.

Treenaatko esitystä varten bändikokoonapanolla ja haluatte väliaikaisen treenipaikan keskustasta? Soundissa se onnistuu.

Haluatko jammailla kanssani hetken ja harjoitella samalla improvisaatiotaitojasi? Mikäs sen parempaa!

Soundin seinät ovat akustoituja. Tilassa löytyy kahvinkeitin ja sohvat soittotaukoja varten. Takaseinässä on elävä taideteos ”Sekvenssi” jota voit jatkaa, jos tuntuu, että pensseli tai maalitussi pysyy kädessä. Soundi löytyy nuorisotila Zentran alakerrasta, Mannerheiminkatu 20. Varaa vuorosi nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti