Välilehdet

maanantai 18. huhtikuuta 2016

Dj-toiminta


Porvoon nuorisopalveluiden toiminnassa on ollut jo kauan nuoria, jotka ovat toimineet dj:nä discoissa ja tapahtumissa. Discot ovat joko meidän nuorisopalveluiden tai meidän yhteistyökumppaneiden esimerkiksi koulujen järjestämiä. Viime vuosina tilanne on vähän muuttunut, kun ´´vanhat´´ konkarit ovat jättäneet hommat kuka mistäkin syystä eikä uusia nuoria ole tullut/koulutettu tilalle.






Tänä vuonna tilanne kuitenkin muuttui ja järjestimme nuorille dj-kurssin, jossa kouluttajana toimi DJ Supa S eli meidän entinen nuorisotyöntekijämme Mats Holmström. Kurssille osallistui noin kymmenen innokasta nuorta, joita tällainen osaaminen kiinnosti. Kurssi oli yhden päivän mittainen ja se toteutettiin nuorisotila Zentrassa. Kurssin jälkeen koulutusta on jatkettu Gammelbackan nuorisotilalla ja Zentrassa. Nuoret ovat päässeet harjoittelemaan laitteiden kasaamista ja soittamista molemmissa paikoissa. Tässä vaiheessa nuorten kouluttajana on toiminut meidän ansioitunut, mutta omasta mielestään dj-hommista ´´eläkkeellä´´ oleva Jansu. Osa nuorista on ollut toiminnasta erittäin innoissaan ja he ovat aktiivisesti kyselleet mahdollisuuksia päästä treenaamaan. Viime viikolla muutamat pääsivät soittamaan jo ensimmäisellä virallisella keikalla, Nuorisotila Zentran Beach-discossa. Keikka meni hyvin, uudet dj:t saivat kiitosta ja toivottavasti myös intoa jatkaa mukana toiminnassa. Saa nähdä kuinka moni heistä tulee toimimaan dj-toiminnassa jatkossa J





 



Jos olet kiinnostunut tällaisesta toiminnasta, niin ota ihmeessä yhteyttä. Mukaan pääsee, kunhan intoa löytyy. Jatkossakin järjestämme iltoja, jolloin on mahdollista päästä soittamaan ja oppimaan laitteiden käyttöä. Muut nuoret voivat toimia opettajina toisilleen ja tekemällähän sitä oppii, kun perusteet on opeteltuna ensin.


Miika Koistinen
Nuorisotyöntekijä
Gammelbackan nuorisotila
040 686 3665

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti