Välilehdet

perjantai 9. tammikuuta 2015

Boom 2015!

Tsaukkis ja kivaa alkanutta uutta vuotta kaikille!

Lomat ja vapaat on ohi ja arkinen aherrus jatkukoon hyvin levänneenä... jepjep. Aamuheräämiset vielä (lue: edelleen) vähän ottaa tiukoille ainakin minulle, mutta sepä ei varmasti minut tunteville ole mikään yllätys! :D 



Joulua ja kaikkia härpäkkeitä on laitettu takaisin paketteihin ja varastoitu, ensi vuonna taas uusi härpäkeralli! Kivaa oli saada pieni breikki tähän joulun ja uudenvuoden väliin, nyt olisi taas uutta virtaa ja ideoita keväälle. Kaikki nuorisotilat ovat jälleen normaalisti avoinna ja kiva kuhina onkin täyttänyt tilat heti alkuun. Säpinää!




joulu pakettiin! Erica packar :)


Yhtenä suurena kevään tulevana tapahtumana mainittakoon toukokuussa Porvooseen rantautuva valtakunnallinen Sounds-tapahtuma, joka isosti näkyy koko Porvoon mittakaavassa ja ihan meidän nuorisopalveluiden ohjelmistossa. Se tuo ympäri Suomen maata massoittain esiintyjäryhmiä, katsojia ja järjestäjiä toukokuussa tänne meidän huudeille. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Sipoon ja Loviisan kanssa ja suunnittelutyöt on ison tapahtuman osalta jo aloitettu reippaasti viime vuoden puolella ja kova kuhina käy jo kulisseissa ;) Lisää Sounds-tapahtumasta voit esimerkiksi lukea täältä. ja tykätä Sounds 2015 FB-sivuista, jonne päivitellään tapahtumaan liittyvistä asioista.


Keväälle on myös suunniteltu kaikenlaista kivaa nuorisotiloilla ja yhteisiä tapahtumia nuorille. Jos juuri SINULLA tai kavereillasi olisi tosi kiva idea, mitä haluaisitte että järjestäisimme yhdessä teidän kanssa niin tulkaahan kertomaan ideoitanne. Höpinää tötteröön!


By the way, seuraava blogipostaus tulee esittelemään meidän työntekijöitä ja työyksiköitä ;) joten olkaapas valppaina lähipäivinä niin saatte ehkä tietää jotain lisää meidän työtiimeistä ja työntekijöistä! :) hihhih.



Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!




ps. haluatko jostain erityisestä aiheesta kirjoitettavan blogiin? laita minulle viestiä joko s-postitse merja.sevila@porvoo.fi tai ota yhteyttä Facebookin kautta. Tai sitten voi vaikka joskus kipitellä käymään Nuokalla kevarissa niin ideoidaan yhdessä uusia postauksia! Rohkeesti vain, en mä ketään pure :D




Terkuin 
nuorisotyöntekijä Merja 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti