Välilehdet

perjantai 16. kesäkuuta 2017

Övik 2

Huhuu täällä ollaan ja vesisadetta on tullut tuutin täydeltä. Sen vuoksi ollaan oltu sisällä leikkimässä pari ekaa päivää ja heti kun sää on sallinut niin ULOOOS!! Nimileikkejä ja muita leikkejä olemme leikkineet, sillä ne ovat auttaneet meitä muistamaan ketä me olemme ja ketä ne muut kaverit täällä ovat.




Rohkeimmat ovat uimassakin käyneet ja sieltä saunaan lämmittelemään. Hui kuin kylmältä tuo vesi tuntuukaan.
Olympialaisia olemme kisanneet päivittäin ja huonekunnittain ovat eri lajit syntyneet meille muille suoritettavaksi. Tasajalka hyppyä sisätiloissa, vei jopa ulos salin ovesta kun Tim ponnisti parhaansa. Bottle flip osoittautui tyttöjen parhaaksi tempuksi ja hernepussin tarkkuusheitossa saatiin hyviä tuloksia.
Live lautapeliä pelattiin hikihatussa, kylmästä viimasta huolimatta ja rinta rinnan juostiin koodeja etsimään ja ohjaajille niitä kertomaan, jonka vastineeksi saatiin tehtäviä suorittaa.
Viisi kertaa päivässä olemme saaneet syödä hyvin ja kotiin saapuu viikon päätteeksi hyvin ruokittuja ja paljon juoksutettuja lapsosia.  
Suski ;)

Första dagen vi kom hit ös-regna det. Vi skyndade till rummet och började packa upp och bädda sängarna.  Sen skulle alla träffas inne i huvudhuset och diskutera reglerna och hur stort området var. så fick vi mat, efter maten läkte vi namn lekar. sen fick vi ha lite fri-tid. Sen började det närma sig kväll och vi skulle äta kvälls mål, borsta tänderna, sätta pyjamas på oss och sova.   
Andra dagen blev vi väckta kl 8.00 med musik och bultningar i dörrarna. Sen hade vi en halv timme att laga oss klara. Sen gick vi till morgon mål…
Huone 304:n blogi

Kiireinen viikko ja blogipäivitykset ovat jääneet välistä. No, olemme käyttäneet ajan tehokkaasti paljon hauskempaan kuin tietokoneella istumiseen. Leikitty ja pelattu on paljon, askarreltiinkin jotain. Alkuviikon sateet unohtuivat loppuviikon auringonpaisteessa. Uimassa taisi käydä lähes jokainen leiriläinen.
Viikko meni nopeasti. Nyt on kuitenkin kiva lähteä viikonlopun viettoon. Väsyneenä, mutta onnellisena J

Miika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti