Välilehdet

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Porvoon Ohjaamotilaan uutta ilmettä nuorten voimin

Porvoon Ohjaamoa kehitetään palveluiden ja ulkoasun osalta innolla ja kovalla draivilla. Alle 30-vuotiaiden matalan kynnyksen palveluissa korostuu asiakaslähtöisyys, viihtyisyys, helppokäyttöisyys, moniammatillisuus ja monipuolisuus. Haluamme tukea ja osallistaa nuoria erilaisin tavoin, samoin kuin koko nuorisopalveluissa on tavoitteena. Nuorten tukeminen opiskelutöissään ja muun muassa harjoittelupaikkojen tarjoamisessa on yksi tavoitteistamme toiminnan kehittämisessä.

Viime torstaina ja perjantaina 9.-10.3.2017 Amiston pintakäsittelyalan linjan opiskelijat kävivät maalaamassa Ohjaamon päätyseinän ja tekemässä meille liitutaulumaalilla ilmoitustaulun. Mahtavaa ja tarkkaa jälkeä sekä nopeaa työtä! Olemme super tyytyväisiä nuorten tekemään työhön ja Amiston mahdollistamaan yhteistyöhön Ohjaamon kanssa! 

Iso kiitos maalareille Milla Jäppinen, Tiina Saarinen, Katariina Merilä, Henna Luukka, Kim Kuosmanen ja heitä ohjanneelle opettajalle Pentti Hutri! Uusia mahdollisia yhteisiä projekteja odotellen kevättä kohti!
 

14.3.2017

Noora Floor-Berg
Nuorisotyön koordinaattori
Porvoon Ohjaamo

Ps. Kiitos kuvista nuorisotyöntekijämme Juha Westerlund




















Ja valmista tuli! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti