Välilehdet

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Pienryhmäleirejä talvilomalla Lopella!

Talviloma tuli ja meni. Vuokrasimme erityispalveluissa perinteikkäästi mökin Lopelta. Pelto-Seppälän mökki Rosamunda täyttyi viikoksi kahden eri pienryhmän toiminnasta.





Ensimmäisellä leirillä nuoria oli mukana neljä ja ohjaajia kaksi. Leiriryhmät vaihtoivat läpsystä paikkaa keskiviikkona, kun toinen ryhmä lähti ja toinen tuli. Viikko sisälsi paljon toimintaa ja yhteistä tekemistä. Osalle nuorista pienryhmän kanssa vietetty leiri oli elämän ensimmäinen!

Leiri 1 16.-18.2.2015
Saavuimme Lopen mökille hyvissä ajoissa maanantaina. Pojat alkoivat välittömästi lämmittämään paljua ja muiden poikien kanssa lähdimme kävelylle paikalliselle laavulle. Maanantai- ilta meni saunoen ja yhdessä aikaa viettäen. Tiistaina tehtiin retki Hämeenlinnaan, jossa kävimme uimassa ja sen jälkeen syömässä. Lopuksi kävimme tutustumassa vankilamuseoon. Ilta meni taas saunoen ja yhdessä ollen. Keskiviikkoaamuna siivosimme mökin ja lähdimme vielä tutustumaan Riihimäen metsästys museoon ja sieltä ajoimme kotiin vieden pojat koti portille. Leiri meni kokonaisuudessa hyvin. Pojat tulivat keskenään hyvin toimeen ja viettivät paljon aikaa keskenään ja myös osallistuivat hyvin leirin päivittäisiin askareisiin. Ryhmässä toimiminen myös onnistui pojilta hyvin. Leiristä jäi kaikille hyvä mieli.
Pojat antoivat leirille kouluarvosanan 9! =) 
Mukana menossa nuorisotyöntekijät Masa ja Jasu



Leiri 2 18.-20.2.2015

Kahden vuorokauden retki mökkeilemään. Leirin teemana oli yhdessä tekeminen ja oleminen, johon kuului yhteiset ruokailut, siisteyden ylläpitäminen ja iltaohjelmassa oli tietenkin sauna ja palju. Leirillä keskusteltiin paljon erilaisista ajankohtaisista aiheista sekä mietittiin yhdessä asioita elämänvalinnoista ja päihteistä. Mukana menossa nuorisotyöntekijät Juha ja Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti