Välilehdet

perjantai 20. toukokuuta 2016

Me liikuntakerhon ohjaajina


Olemme kaksi 18-vuotiasta lähihoitajaopiskelijaa. Kiinnostuimme kerhoideasta heti sen kuultuamme. Lähdimme vetämään kerhoa koska meistä se oli loistava tilaisuus päästä tutustumaan nuoriin. Tykkäämme itse liikkua paljon ja meistä oli hienoa saada tämmöinen tilaisuus, jossa päästiin rohkaisemaan myös nuorempia liikkumaan.

Kerhomme kokoontui kerran viikossa, kuukauden ajan. Kerhossamme oli paljon pelejä ja leikkejä, lapset pääsivät vaikuttamaan paljon, kerho toimi lasten ehdoilla.

Tärkeintä meille oli että kaikilla oli hauskaa. Kerhossamme luotiin yhteiset pelisäännöt kiusaamisen välttämiseksi ja ryhmähengen nostattamiseksi.

Olemme molemmat ennakkoluulottomia, joten jokaisen lapsen kanssa oli helppo touhuta ja tulla toimeen. Hienointa kerhotoiminnassa oli se miten lapset saivat kerhosta uusia kavereita ja pääsivät tutustumaan toisiinsa.

Meidän mielestä kerho toimi hyvin, saimme itsekin lisää varmuutta ja rohkeutta kerho-ohjaajina. Emme kadu ollenkaan sitä että päätimme tarttua tähän uuteen haasteeseen. Kannustamme myös muita asenteeltaan positiivisia nuoria tarttumaan tämän kaltaisiin mahdollisuuksiin.


Tessa&Janika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti