Välilehdet

torstai 19. helmikuuta 2015

Kokonniemen sessarit



Hiihtolomaviikon keskiviikkona tapahtui myös Kokonniemen hiihtokeskuksessa kaikkea hauskaa.  Lastasimme autoon kaikkea mahdollista Mölkystä, köydenvetoköyteen sekä pulkkiin ja hula-hulavanteisiin ja ajoimme tapahtumapaikalle.  Rakensimme laskettelurinteen alapuolelle tapahtumapisteen, johon sai tulla leikkimään, pelaamaan ja kisaamaan eri lajeissa.  Mikäs siinä kun aurinko paistoi ja porukka oli innoissaan.  






Pihapelien lisäksi rinteessä järjestettiin myös kahdet vapaamuotoiset sessarit lumilautailijoille ja freeski laskijoille.  Ensimmäiset sessarit pidettiin alaboxilla, jossa palkintoja jaettiin mm. tyylikkäämmästä tempusta (Tami), parhaasta yrityksestä ja asenteesa (Juuso), tyylikkäimmästä gräbistä  ja pahimmista pannuista (Herkko) ja hyvästä tsemppauksesta (Tuukka).



Toiset sessarit järjestettiin perherinteessä olevilla presseillä/reileillä, jossa mm. kokeiltiin uusia temppuja. 
























Hienointa oli nähdä miten laskettiin yhdessä ja tsempattiin kavereita. Loppujen lopuksi hyvässä laskupäivässä on kyse juuri tästä: Yhdessä jaetuista onnistumisista. Koko päivän käynnissä oli myös Instagram -kisa #kokonniemisessarit, jossa metsästettiin hyvän fiiliksen kuvaa tai videota. Kisaan saatiin paljon hyviä ja erilaisia kuvia, joten tuomariston valinta ei ollut helppo. Nuorisopalveluissa päädyimme kuitenkin valitsemaan Nean (@justsenea) kuvan voittajaksi, koska kuvassa oli heittäytymistä. Toisen voittajan valitsivat nuorisopalveluiden Digi-leiriläiset. Heidän valintansa oli Tuukan (@_mrtuge44_) tyylikäs laskukuva. Osan kilpailun palkinnoista sponsoroi Porvoon Top-Sport. Onnittelut voittajalle.  






Nuorisopalvelut haluaa kiittää kaikkia toimintaan osallistuneita nuoria! Nähdään taas!



p.s. Jos toivotte saman tyyppistä toimintaa jatkossakin, käykää kirjoittamassa toive/idea perusteluineen www.nuortenideat.fi nettisivulle, niin katsotaan mitä keksitään yhdessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti