Välilehdet

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Ymppis-päiväleirin jälkitunnelmia


Tervehdys Ymppis-päiväleiriltä!

Vietimme ensimmäisen kesälomaviikon kivalla pikkujoukolla Kevätkummun Nuokalla. Päivät menivät mainiosti. Ja aika tuntui kuin lentävän.

Alla on kerrottu leiristä.

"Leiri oli kiva.

Pä lägret lekte, pysslade, simmade vi. Lägret har varit väldigt roligt. På onsdag cyklade vi till tjäruträske och det var roligt.

Olemme tehneet helmiliskoja.

Käytiin Tervajärvellä uimassa, leikimme ja pelasimme, kävimme maatilalla retkellä.

Teimme jonglöörauspalloja ja kävimme uimassa. Minusta oli parasta kun kävimme maatilalla.

Leivottiin.

Oli kiva leiri ja kivointa oli leiriolympialaiset."


Leiriä kävi kuvaamassa Uusimaa-lehden valokuvaaja (ja Teija kuvaili koko ajan). Päästiinkin hienoihin kuviin lehteen!

Viikon aikana teimme monta juttua yhdessä. Luontokoulun Piian kanssa tutkimme lähimetsän ötököitä, kasveja ja muuta. Aurinkoisena keskiviikkona teimme pyöräretken. Menimme Tervajärven uimarannalle, jossa kuluikin tunti poikineen. Vesi oli aluksi kylmää, mutta oikeasti se oli kivan vilvoittavaa.

Torstaina oli maailman ympäristöpäivä ja kaupungin ekoteho-päivä. Me matkustimme bussilla Bosgårdin tilalle, jossa oli söpöjä isoja lehmiä. Ne olivat valkoisia ja vaalean ruskeita ja yksi musta sonnikin siellä oli. Navettaan piti mennä hassut muovisuojat jaloissa. Kuuntelimme tilalla myös lintujen laulua. Viimeinen leiripäivä meni tosi nopeasti. Meillä oli leiriolympialaiset, ja leivoimme yhdessä. Ja lopuksi herkuttelimme itsetehdyllä mutakakulla ja kiisselillä ja jäätelöllä. Ihan lopuksi saimme kunniakirjat ja olympialaisten palkinnot.

Oli vähän haikea sanoa heipat uusille kavereille, mutta onneksi tuli vaihdettua jokunen puhelinnumero. Niin, voi kun alkaa jo viikonloppu…

 






1 kommentti:

  1. Kiitoksia kivasta leiristä mukana olleille ja ohjaajille myös leiriläisen vanhempien puolesta!!

    VastaaPoista