Välilehdet

torstai 21. marraskuuta 2013

Hyvä Elämä -teemaviikon tunnelmia

HYVÄ ELÄMÄ –viikko

Tällä viikolla vietetään mielenterveysviikkoa, jonka teemana on Hyvä elämä. Nuorisopalvelut on ollut erilaisin tempauksin mukana teemaviikossa.


Tiistaina 19.11. teemalla Hyvä musiikki - parempi mieli, Porvoon nuorisovaltuusto yhteistyössä nuorisopalveluiden kanssa järjesti Tuomas Kauhasen ilmaiskeikan Nuorisotila Zentrassa. Alla hieman kuvia tapahtumasta :)






Lisää kuvia näet Zentran facebook-sivuilta.


Keskiviikkona 20.11. järjestettiin keskustassa kauppakeskus Lundissa halaus-tempaus opiskelijoiden toimesta sekä Kevätkummun nuorisotalolla vietettiin myös hali-päivää. Aika ihanaa :)

Lisää Lundin halaus-tempauksesta löydät täältä.


"Hymy on paras tapa irvistää kohtalolle"







Kevätkummun nuorisotalolta nuorisotyöntekijä Marjaana kertoo kuulumisia:

Maanantaina seinillemme ilmestyi kaksi isoa julistetta. Toisen otsikkona oli ”Mistä hyvä elämä on tehty?”, johon on kirjoiteltu omaan elämään liittyviä hyviä asioita ja asioita, jotka tekevät elämästä hyvän ja ihmisestä onnellisen. Toisessa julisteessa oli otsikko ”Puhu hyvää ystävästä selän takana – kirjoita ystävästä jotain kivaa hänen tietämättään”, johon on jo kirjoiteltu positiivisia asioita ystävistä ja ilahdutettu näillä kavereita. 








Tiistaina myös Nuokkalaiset olivat mukana Tuomas Kauhasen keikalla Zentrassa: ”Hyvä musiikki, parempi mieli”!
Keskiviikkona Nuokalla vietettiin halipäivää <3 ja muistettiin Lasten oikeuksia lapsen oikeuksien päivän kunniaksi:







Tänään torstaina vietämme tyttöjen päivää, josta teemme kyllä blogipostauksen vielä myöhemmin niin näette mikä meno siellä oli! Ja tulkaahan hei kaikki gimmat ehottomasti itsekin katsomaan mikä meininki on! Tervetuloa kaikki 5.lk ja sitä vanhemmat tytöt!




Nuokan tyttöjen päivän mainos


ja torstai-iltana on Zentrassa tyttöjen ilta 7.lk ja sitä vanhemmille tytöille klo 18-21 :) siitäkin varmasti postaillaan lisää myöhemmin!


Perjantaina 22.11. vielä luvassa Nuokalla jotain liikunnallista eli moonhopper-kisa! Tule haastamaan kaverisi! Luvassa mahtavia palkintoja, like always ;)


Muistakaahan myös, että hyvään elämään liittyy paljon muutakin, esimerkiksi hyvä ruoka:




http://www.youtube.com/watch?v=BYBw_o_2nG0


"Älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi!"




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti