Välilehdet

maanantai 12. helmikuuta 2018

Ohjaamoviikko

Ulkona tupruttaa isoja lumihiutaleita ja elohopea on vajonnut muutaman pykälän nollan alle. Maisema on puhdas ja valoisa ikuisuudelta tuntuneen pimeän kauden jälkeen. Ohjaamon ovi käy tasaiseen tahtiin ja sisään astuu lunta vaatteistaan ravistelevia nuoria. Onneksi pannussa on juuri keitettyä kuumaa kahvia lämmikkeeksi.


Ohjaamon päiviin mahtuu sekä arkea että juhlaa. Juhlimme vastikään kaksivuotissynttäreitämme ja keväälle on suunnitteilla kaikenlaista mukavaa tapahtumaa. Ja syytä juhlaan todella onkin, sillä nuoret ovat hiljalleen alkaneet löytää Ohjaamoon, kävijämäärät ovat tasaisessa nousussa ja toiminta alkaa vakiintua. Myös yhteistyöverkosto tiivistyy ja uusia yhteistyön muotoja kehitetään jatkuvasti. Palvelusta tiedottaminen onkin - sekä nuorille itselleen, että verkostolle, yksi Ohjaamon ydintehtävistä, johon tulee jatkossakin panostaa.


Tänä vuonna valtakunnallista Ohjaamoviikkoa vietetään 12.-16.2. Porvoon Ohjaamossa on viime aikoina pohdittu nuorten tavoittamista sosiaalisessa mediassa ja halusimmekin nostaa tämän aiheen viikon teemaksemme. Tavoitteena on kasvattaa Porvoon Ohjaamon sometilien näkyvyyttä erityisesti alle kolmekymppisten nuorten keskuudessa ja myös sitä kautta tuoda palvelujamme yhä useamman nuoren ja nuoren aikuisen tietoon.


Paikallisista yrityksistä Café Rongo, Brunberg, Porvoon Paahtimo, Kea Koffee Roasters ja Kymppihoitola osallistuvat Ohjaamoviikkoon lahjoittamalla upeita palkintoja arvontoihin, joita järjestetään Instagram- ja Facebook-tileillämme koko viikon ajan joka arkipäivä!


Myös yritysyhteistyön lisääminen ja kehittäminen sisältyy Ohjaamon lähitulevaisuuden suunnitelmiin ja tavoitteisiin. Porvoossa toimii mukava määrä pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joiden kanssa keskustelemme mielellämme yhteistyöstä ja voisimme järjestää esimerkiksi yhteisiä rekrytointitilaisuuksia. Ohjaamo voisi toimia työvoimaa etsivän yrityksen ja työtä hakevan nuoren välisenä linkkinä ja vastata molempien tarpeisiin. Todellinen win-win -tilanne ilman raskasta rekrytointiprosessia!


Ulkona satelee hiljalleen lunta, mutta lintujen sirkutus tuo lupauksen tulevasta keväästä. Ohjaamon kahvinkeitin napsahtaa kotoisasti päälle ja radio soi taustalla. Ohjaamon ovi käy ja sisään astelee sekä vanhoja, että uusia tuttavuuksia, kaikki yhtä tervetulleita. Tule sinäkin viettämään kanssamme mukavaa Ohjaamoviikkoa sekä paikan päälle, että someen. Ota seurantaan tilimme Instagramissa ja Facebookissa, niin voit osallistua huikeisiin arvontoihin ja saat tietoa tapahtumistamme ensimmäisten joukossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti