Välilehdet

perjantai 17. kesäkuuta 2016

ÖVIK 2, 2016





Maanantai, ensimmäinen päivä


Tutustuttiin leirin ympäristöön ja sitten leikittiin tutustumisleikkejä. Sitten oli lounas ja sen jälkeen mentiin omiin huoneisiin ja levättiin. Sitten oltiin ikuisuuspalloa, joka oli hauskaa. Välipalaksi oli pizzaa, vesimelonia ja mehua. Sitten oli vapaa-aika, jolloin sai mennä soutamaan, uimaan, sai pelata jalkapalloa ja lentopalloa. Kaikki alkoi nauramaan kun Tume meinasi tippua veneestä xD. Illalla grillattiin tikkupullia nuotiolla. Lopuksi syötiin iltapala ja mentiin nukkumaan.

 

Tiistai, toinen päivä

 

Päivämme alkoi, kun heräsimme aamulla klo. 8.00, nostimme lipun ja menimme aamupalalle. Aamupalan jälkeen olimme lipunryöstöä, alatalo vs ylätalo. Ylätalo voitti! Lipunryöstön jälkeen meillä oli lounas. Sitten meillä oli vapaata-aikaa ja sai mennä esim. uimaan ja soutamaan. Seuraavaksi oltiin valokuvasuunnistusta eläinryhmissä. Ohjaajat antoivat kuvan, joka piti löytää leirialueelta. Paikassa oli lappu, jossa oli jokin tehtävä esim. laulu-, tanssi- tai kompatehtäviä. Suunnistuksen jälkeen meillä oli munkkeja välipalaksi. Sitten meillä oli vapaa-aikaa taas. Osa kävi taas uimassa tai soutamassa, jotkut taas ottivat aurinkoa. Sitten oli tortilla-ateria. Ruuan jälkeen oli puolituntia aikaa kun tytöt pääs saunaan ja pojat sluibas sillä välin. Sitten pojat meni saunaan ja tytöt sluibas. Sitten oli perus iltapala.

 

Keskiviikko, kolmas päivä

 

Heräättin aamulla  klo. 8.00. Nostettiin lippu ja mentiin aamupalalle. Siivosimme huoneen ja leikittiin lipunryöstöä. Sitten menimme lounaalle ja sitten huoneisiin sluibaamaan. Seuraavaksi kävelimme kaupalle, ensin alatalo ja sitten ylätalo. Sen jälkeen menimme välipalalle. Pelattiin sen jälkeen savolaistapesäpalloa. Sitten oli vuorossa päivällinen. Sen jälkeen menimme taas sluibaamaan ja sen jälkeen ulos. Siellä leikittiin strategoa. Sitä seurasi iltapala ja sauna. Osa meistä meni myös uimaan.

 

Torstai, neljäs päivä

Herättiin aamulla klo. 8.00. Mentiin aamupalalle. Aamupalana oli leipää ja puuroa. Sitten oli lipun nosto ja aamujumppa. Sen jälkeen me leikittiin tullia ja salakuljettajaa. Se oli kivaa. Sen jälkeen meillä oli vapaa-aikaa. Sitten syötiin lounasta. Sitten tultiin sisälle pelaamaan lännennopeinta ja peiliä. Sen jälkeen oli välipala. Välipalan jälkeen oli vapaa-aikaa. Sitten syötiin päivällinen. Päivällisen jälkeen laskettiin lippu ja mentiin sisälle ja meillä oli musavisa ja muita leikkejä. Sitten oli iltapala ja nukkumaan.

 


Fredag, sista dagen

 

Dagen började med att det var väckning kl:8.00.Sedan var det morgonmål. Det var bröd, flingor och kakao. Efter morgonmålet skulle vi gå till vårt rum och städa, bädda sängen och städa golvet. Efter man hade städat sitt rum så var det dags att hissa flaggan. Det bästa med det här lägret var att leka rövaflaggan, stratego och simma. Det sämsta med det här lägret var att det var dåligt väder dom 2 sista dagarna.

 


Leirimaskotti Taavi
 

 

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti