Välilehdet

tiistai 26. huhtikuuta 2016

Zentra-fiilistelyä!



 Porvoon nuorille on luotu kolme viihtyisää ja mukavaa hengailupaikkaa: Nuorisotilat Kertsi, Nuokka ja Zentra. Nyt olisi tarkoitus fiilistellä vähän Zentraa, koska tää on ihan supermesta! Tietenkään muita nuorisotiloja väheksymättä. J

Huhuja menneeltä viikolta. ;)



Meillä Zentrassa voi tehdä lähes mitä vaan. Meillä voi  esim. pelailla: pleikkaa, lautapelejä, sählyä, pingistä, bilistä – you name it! Silloin tällöin pelirepertuaariamme päivitetään, ja viime viikon hittipeli olikin uusin hankintamme: HUHUPUHEITA. Kyllä riitti riemua ja ilon kyyneleitä, kun piirustustaidot joutuivat koetukselle.
Pelailun lisäksi parasta Zentrassa on parasta vaan olla. Zentra sijaitsee ihan Porvoon keskustassa (WSOY:n talossa, Mannerheiminkatu 20), joten tänne on helppo tulla vaikka bussia odottelemaan. Porukkaa tulee ja menee päivän mittaa, ja meno on chilli. J Jotkut saattaa tanssia salissa, osa löhöilee aulan sohvilla ja aulan tietokoneetkin ovat kovassa käytössä. Musiikkia kuunnellaan lähes taukoamatta, mikä tuo mukavaa elämää ja meininkiä. Tässä yksi biisi, joka on lähiaikoina soinut Zentrassa paljon, on muuten hyvä!:




Soundin kitarat rivissä. Saa tulla soittelemaan!

Zentrassa on tilaa kaikille ja jokainen löytää varmasti mukavaa tekemistä. Jos suoritat musiikkipassin, voit käydä kellarin SOUNDIssa soittelemassa silloin, kun tila on auki. Myös erinäisiä kädentaitoja voi Zentrassa harjoittaa.  




Ennen kaikkea meille saa tulla minkälainen tyyppi tahansa (ikärajojen puitteissa)!
Porukkaa löytyy joka lähtöön, ja niin on hyvä. <3 

Siinäpä kaikki olennainen, Zentran aukioloajat ja muuta infoa löydät meidän Facebookista. Kannattaa myös seurata Porvoon nuorisopalveluita Instassa! Tässä vielä meidän hurmaavat työntekijät, niitäkin meillä on monenmoisia. Tervetuloa Zentraan!

Pentti, Petra, Karin, Mari & Päivi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti