Välilehdet

torstai 14. toukokuuta 2015

SOUNDS 2015 tulee!

Moikka moi!

Pitkä on ollut blogin tauko mutta kaikkea on ehtinyt kuulkaas tapahtua! Voi jummijammi. Nyt blogia kirjoittelee täällä taas nuorisotyöntekijä Merja ja odotukset tulevan viikonlopun suhteen ovat jännittävät. 

Nimittäin kerrankin Porvoossa tapahtuu jotain ja nimenomaan nuorilta nuorille! Tiedossa on valtakunnallinen musiikkitapahtuma Sounds 2015 ja Porvoo isännöi tapahtumaa koko viikonlopun. Soundsista ja sen taustoista voit lukea lisää täältä.

Mutta tässä on nuorisotyöntekijät Sipoon, Loviisan ja Porvoon kunnista tehneet valmisteluhommia koko alkuviikon tulevaa tapahtumaa varten (itseasiassa koko tapahtuman suunnittelutyöt on aloitettu jo yli vuosi sitten uskokaa tai älkää!). Porvooseen odotetaan yli 1300 nuorta ympäri Suomea ja vapaaehtoisia sekä työntekijöitä pyöriskelee tapahtuman aikana sellaiset 300. 





"SOUNDS on valtakunnallinen musiikkikatselmus, jossa nuoret pääsevät esiintymään Taidetehtaan, Borgå Gymnasiumin ja Grandin lavoille. Porvoossa pidettävään päätapahtumaan saapuu 1500 nuorta esiintymään, seuraamaan toisten ryhmien esityksiä ja oppimaan työpajoissa. Tapahtuman teemana on ”Sounds Good!”.
SOUNDS on avoin, yleisölle ilmainen tapahtuma. Sen järjestävät Nuori Kulttuuri säätiö, Porvoon, Sipoon ja Loviisan nuoriso- ja kulttuuritoimet sekä Opetus- ja kulttuuriministeriö yhteistyökumppanina Veikkaus." http://nuorikulttuuri.fi/sounds/
Lauantaina 16.5. on Porvoon torilla iltajuhlaa. https://www.facebook.com/events/1442633092699712/
Ohjelmassa on Open Stage nuorten bändeille klo 18 alkaen. Illalla esiintyvät myös Kasmir ja Axl Smith. Luvassa on myös uutta tekniikkaa hyödyntävä 3D videotaideteos, joka video mapping -tekniikalla herättää kaupungintalon eloon! 
Lisäksi illan päättää näyttävä ilotulitus!




Lisää sounds-kuulumisia tulee blogiin tapahtuman aikana ja varmasti sen jälkeenkin! Nähdään Soundsissa!
Merja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti