Välilehdet

maanantai 11. kesäkuuta 2018

Teemana pakoilu


On perjantai ja pian pitäisi keksiä joku keino päästä viikonlopuksi pakoon kotona odottavia pihatöitä. Pako onkin ollut koko viikon teema, kun pääsin kesätöissä mukaan Kevätkummun nuorisotilan pakohuoneen eli "escape roomin" toimintaan.




Pakohuone on konseptina ainakin nettipeleistä ja kavereiden puheista tuttu, mutta ei ole tullut käytyä vaikka monta kertaa on menemisestä kavereiden kanssa puhuttu. Sitten yhtäkkiä pääsee näkemään yhden vähän eri näkökulmasta, eli kulissien takaa. Siinä sai ihmetellä kuinka tarkkaa kaikki on ja kuinka paljon sitä pitää säätää, ettei olisi liian vaikeata muttei myöskään liian helppoa...

Ryhmien puuhaamista oli hauska seurata, koska siinä istuessa tunsi itsekin ryhmän mukana mm. turhautumisen ja onnistumisen tunteet. Vaikka koko ajan piti kuitenkin pysyä kylmän viileänä ulkoa päin, ettei kasvoilta voisi lukea mitään.



Tuli superhyviä tuloksia ja aina kun ulko-ovi aukesi ja kuului voitonkiljaisuja niin itsekin tunsi voittaneensa jotain. Monta toivetta tuli että tätä lisää, ja olen ihan samaa mieltä. Vaikka tänään tämä loppuukin, ehkä näitä on tulevaisuudessa tulossa lisää. Ehkä.


-Karoliina, kesätyöntekijä nuorisopalveluissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti